Skip to main content

Hoyo 19

Santa Eulària

DL DM DX DJ DV DS DG
Dinar
Sopar

Hoyo 19

Santa Eulària · 971 19 61 69 ·

El Restaurant HOYO19 disposa d'un menú variat d'alta cuina mediterrània dirigit pel xef Iván Ronchera Guimerá, en el que destaquen uns exquisits arrossos a la llenya i una cuidada selecció de carns i peixos.

El restaurant ofereix dos ambients diferents, un amb vista al camp de 9 forats i l'altre amb vista al camp de 18, creant un ambient únic a l'illa d'Eivissa.

Menú - 40€

ENTRANTES (A COMPARTIR)

 Amanida de verdures de temporada escalivades amb sirvia fumada.
Sofrit de polp.
Musclos en allioli de salicornia de Ses Salines.


PLATS PRINCIPALS (A TRIAR)

Xai desossat amb farciment de fruita seca a la mel.
O
Borrida de ratlla eivissenca.
O
Àrros cec.


POSTRES

Escuma de greixonera amb crema de llimona i ametlles garrapiñadas.


Imprescindible reserva.

Contacto

Ctra. Jesús a Cala Llonga, s/n, Santa Eulalia, Santa Eulària
Servicios
DL DM DX DJ DV DS DG
Dinar
Sopar
Logos

Info legal

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fomento del Turismo de la Isla de Ibiza 2022

Disseny web tactic[studio]