Dividit en dues zones, Sorella Terrazza i Sorella Ristorante, aquest nou concepte rendeix homenatge a una gastronomia que mostra el reflex d'un estil de vida en constant recerca de plaer.
Al cor de Mongibello, es troben els seus nous conceptes gastronòmics: Sorella Ristorante i Sorella Terrazza. Dues zones per gaudir en moments diferents segons l'estat d'ànim, en un paratge que ve carregat de tot el sabor i els millors productes de temporada. Francesco T. Leggio és el xef sicilià al comandament dels fogons d'aquesta nova proposta.
Inspirat en la Itàlia dels anys 60 i 70, i fusionat amb la nostàlgia dels anys daurats d'Eivissa, Sorella Ristorante rendeix homenatge a l'autenticitat i sofisticació de la gastronomia italiana, sense perdre de vista el toc mediterrani.
Sorella Terrazza, amb vistes a l'idíl·lica platja d'Es Caló De S'Alga -que estrena passeig i connectarà amb el centre de Santa Eulàlia- és l'escenari perfecte per gaudir d'una proposta més fresca i informal, per compartir en qualsevol moment del dia.
A Mongibello sabem la importància que té un bon còctel, per això hem elaborat una carta pensada per fer gaudir els paladars més exigents, ideada i elaborada pel seu Head Bartender Ilan Arca.