Es Tragón
Sant Antoni · · 971 34 64 54 ·
Qui som
El projecte de Es Tragón proposa una experiència basada en la recuperació de tradicions, posant en alça el valor de tot el que la naturalesa ens ofereix, del pur, l'autòcton, perquè tornar al orígen sigui la novetat, per a això comptem amb l'ajuda i col·laboració d'artesans i productors locals, historiadors i biòlegs.
El restaurant està situat en un lloc privilegiat, una pineda que mira al Mediterrani, en una casa payesa tipus vila mantenint l'essència de l'illa envoltats del camp mediterrani.
La cuina de Es Tragón es nodreix d'aquesta riquesa natural ja que part de l'equip surt a recol·lectar diàriament herbes en els voltants del restaurant per a donar-los un ús gastronòmic, herbes com ara: romaní, trèvol, fonoll, pi, vinagrillo i altres més de gran valor organolèptic. A més la cuina es proveeix de germinats propis i d'algunes verdures produïdes en el nostre hort amb l'assessorament de biòlegs.
El restaurant està situat en un lloc privilegiat, una pineda que mira al Mediterrani, en una casa payesa tipus vila mantenint l'essència de l'illa envoltats del camp mediterrani.
La cuina de Es Tragón es nodreix d'aquesta riquesa natural ja que part de l'equip surt a recol·lectar diàriament herbes en els voltants del restaurant per a donar-los un ús gastronòmic, herbes com ara: romaní, trèvol, fonoll, pi, vinagrillo i altres més de gran valor organolèptic. A més la cuina es proveeix de germinats propis i d'algunes verdures produïdes en el nostre hort amb l'assessorament de biòlegs.
El camí cap a l'autosuficiència passa també per l'elaboració pròpia de formatges, pans, embotits i salaons, licors i infusions casolanes. Productes tots ells presents i incorporats en el menú degustació. A més de la part vegetal autòctona una altra proposta en la qual Es Tragón s'involucra amb la biotecnologia i la sostenibilitat és oferint aigua pura del cel d'Eivissa produïda pels generadors d'aigua atmosfèrica del parc botànic biotecnològic, una aigua de baixa mineralització i absència de contaminació biològica ja que no ha passat per cap canonada o dipòsit, és ideal per al consum humà i preparació d'aliments.
Detalls
Cuina
Cuina d'autor
Característiques
Terrassa
Plats especials
Menu degustació
Matèria prima
Producte de KM0
Ambient
Exclusiu, adults
Reserves
Telèfon, e-mail, web
Serveis
Sopar