Overall
Santa Eulària
DL | DM | DX | DJ | DV | DS | DG | |
Dinar | |||||||
Sopar |
Overall
Santa Eulària · 683399023 ·
"Un somni fet realitat. Un projecte fet amb amor per dos somiadors enamorats".
Després de més de 15 anys d'experiència junts en restauració per Espanya, Anglaterra i Singapur, Mónica A. Patiño i Jorge A. Conde ara estan situats en el mitjà de l'illa d'Eivissa darrere del llarg taulell de Overall, un lloc on es fusiona la cuina oberta amb l'àrea de bar.
Un ambient vibrant on es creen experiències úniques sota el focus del sabor. Des de tècniques ancestrals de conservació, com la fermentació o mètodes de fumat, a modernes com la destil·lació al buit. Overall ofereix un menú de degustació de 7 a 12 plats que canvia aproximadament cada mes, els clients poden triar l'experiència completa amb la opció d'un maridatge líquid veritablement únic, o triar una selecció dels plats especials del dia, que normalment són fruit de l'I+D diari.
No hi ha carta de còctels però no et preocupis per les begudes, centenars d'ampolles fetes a casa estan esperant per a ser barrejades sota la teva preferència de sabor o estat d'ànim del dia.
Fotografías: Daniel Balda.
Després de més de 15 anys d'experiència junts en restauració per Espanya, Anglaterra i Singapur, Mónica A. Patiño i Jorge A. Conde ara estan situats en el mitjà de l'illa d'Eivissa darrere del llarg taulell de Overall, un lloc on es fusiona la cuina oberta amb l'àrea de bar.
Un ambient vibrant on es creen experiències úniques sota el focus del sabor. Des de tècniques ancestrals de conservació, com la fermentació o mètodes de fumat, a modernes com la destil·lació al buit. Overall ofereix un menú de degustació de 7 a 12 plats que canvia aproximadament cada mes, els clients poden triar l'experiència completa amb la opció d'un maridatge líquid veritablement únic, o triar una selecció dels plats especials del dia, que normalment són fruit de l'I+D diari.
No hi ha carta de còctels però no et preocupis per les begudes, centenars d'ampolles fetes a casa estan esperant per a ser barrejades sota la teva preferència de sabor o estat d'ànim del dia.
Fotografías: Daniel Balda.
Menú - 60 €
PA AMB ALLIOLI
Brioix, rovell d’“ou feliç” curat, all negre amb ceba tendra negra local, caviar d’esturió pirinenc, flor d’all de camp.
PAPADA NEGRA
Papada de porc negre fumada i glacejada amb porro confitat.
FLAM
Flam d’herba-sana salvatge.
Maridatge líquid disponible (no inclòs al menú).
Contacto
Passeig de Santa Gertrudis n11, Local 3, Santa Gertrudis, Santa Eulària
Servicios
DL | DM | DX | DJ | DV | DS | DG | |
Dinar | |||||||
Sopar |