Skip to main content

Unic

Sant Josep

DL DM DX DJ DV DS DG
Dinar
Sopar

Unic

Sant Josep · 660592285 ·
La història, el paisatge i els productes d'Eivissa, ingredients protagonistes de la singular proposta gastronòmica de Unic

David Grussaute, xef del restaurant UNIC situat en Migjorn Eivissa Suites & Spa, presenta una original proposta gastronòmica a través dels seus dos menús degustació, “Unic” i “Sa Changa”, on cerca l'autenticitat i recrea la història de Platja d’en Bossa com un dels principals ports pesquers de l'illa en l'antiguitat, que antany va ser una de les extensions més grans de cultius i un entorn natural privilegiat. Es tracta d'una proposta que busca l'arrel eivissenca pura i l'autenticitat, on són protagonistes els productors locals.

Menú - 60€

Menú degustació

Ametlles amb pollastre pagès

Tonyina d´Eivissa amb mostassa del camp

Jerret, garum i escalivada

Dashi de Possidònia amb gamba roja

Botifarra de mar, porc negre i citró de matances

Morena, tamarinde i vi de la terra

Cabrit, formatge “Ses Cabretes” amb halòfiles

Mel fermentada i flors

Pitiüses, illa dels pins

Selva d´en Bossa



Imprescindible reservar indicant "Menú Eating in Eivissa".
Reserva fins a 22:30
660 59 22 85 o 971393573

Contacto

Calle Begonias, 12, Platja d'en Bossa, Sant Josep
Servicios
DL DM DX DJ DV DS DG
Dinar
Sopar
Logos

Info legal

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fomento del Turismo de la Isla de Ibiza 2022

Disseny web tactic[studio]