Skip to main content

Gastro Esdeveniment "Dia del calamar"

Gastro Esdeveniment "Dia del calamar"

El 07 de novembre, vam organitzar el nostre cuarto "Gastro Evento", durant el qual els participants van poder gaudir del calamar, l'ingredient protagonista de la jornada.
L'esdeveniment va tenir lloc en el port de Sant Antoni, on Ports dels Illes Balears ens va cedir un espai per a organitzar la nostra jornada.
Aquesta va començar amb una xerrada de Nicolás Vallespir, de la Cofraria de pescadors de Sant Antoni, durant la qual va donar a conèixer tècniques per a capturar aquest cefalòpode.

Seguidament, els assistents van poder observar com dos dels grans xefs de l'illa preparen el calamar, proveït per Peix Nostrum, abans de gaudir de les seves saboroses elaboracions.
Óscar Molina, prestigiós xef del fabulós restaurant La Gaia de Ibiza Gran Hotel, va meravellar els assistents amb una deliciosa fideuada amb calamar.
José Miguel Bonet, canviat de nom xef del conegut restaurant familiar És Ventall, va sorprendre amb un gustós entrepà de pa de brioix amb tinta de calamar i un saltat de calamar amb sobrassada.




Logos

Info legal

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fomento del Turismo de la Isla de Ibiza 2022

Disseny web tactic[studio]