OKU Restaurant i To Kima: sabors asiàtics a Eivissa
En OKU Hotels s'enorgulleixen de crear un ambient commovedor perquè tothom pugui gaudir del seu propi santuari privat en espais elegants que combinen el disseny modernista amb l'estil local. A més, per a menjar a Eivissa ofereixen dos establiments amb tot el caràcter d'Àsia com a protagonista: OKU Restaurant i To Kima.
Combinant el millor de la cultura local i internacional, en els seus restaurants pots prendre un mos al costat de la piscina, compartir una tapa en la barra del bar o gaudir d'una vetllada relaxada en una sala deliciosament decorada.
El millor del menjar (i la beguda) local
En OKU Hotels treballen amb les millors vinyes, productors i pescadors d'Eivissa per a oferir-te menjar d'origen local i inspiració internacional. Per això en OKU Restaurant i To Kima pots estar segur que tots els plats es basen en la filosofia "de la granja a la taula".
Però no sols en el menjar està la mirada local: el personal de bar (format pels millors coctelers del sector), a més de treballar amb els millors licors internacionals, estarà encantat de descobrir-te les begudes i vins locals que millor acompanyen la gastronomia fusió d'OKU.
El lideratge i 'expertise' de Mark Vaessen
OKU Restaurant té al capdavant de la seva cuina al xef executiu aclamat internacionalment Mark Vaessen. Conegut pel seu domini de la cuina fusió i japonesa, Vaessen ha creat menús innovadors que transportaran als comensals a un apetitós viatgi culinari.
En OKU Restaurant et trobaràs amb petits plats per a compartir que utilitzen els productes locals més frescos i canvien segons la temporada, des de graellades de verdures fins a carns Robata, tempures, amanides i sashimi.
Respecte a aquesta última elaboració, Mark Vaessen declara amb tota la intenció: "El sashimi és un plat pur, ple de sabor, senzill i sense res a ocultar. M'inspira la seva frescor i bellesa". Et resistiràs a tastar-ho?
El toc fresc de To Kima
Al costat d'OKU Restaurant, el senzill i fresc To Kima aporta un delicat toc asiàtic que es gaudeix millor en la seva àmplia terrassa a l'aire lliure. Amb unes vistes meravelloses a una de les piscines d'OKU Ibiza, és el lloc ideal per a una tarda d'estiu.
To Kima serveix un menú d'esmorzar refinat però informal durant tot el dia en un entorn bohemi i natural, envoltat de fulles de palmera, llums teixits a mà i un ambient relaxat. En la seva selecció de plats per a compartir, bocades lleugeres, amanides fresques i aperitius trobaràs l'essència de la cuina espanyola i mediterrània.
I per descomptat, amb tot el respecte i afecte al producte local i de quilòmetre zero.
Reservar taula en OKU Restaurant i To Kima
Per a delectar-te amb els sabors asiàtics d'aquests dos establiments d'OKU Hotels, pots posar-te en contacte amb el seu equip a través de:
- Telèfon, en el 971 34 84 77
- Correu, en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.