Es Caliu, un clàssic de la cuina eivissenca i mediterrània
Aquest restaurant de Santa Eulalia ofereix plats tant eivissencs com mediterranis, amb un toc d'autor i sempre amb el millor producte. Se situa en en una antiga casa "pagesa" del segle XVIII en ple cor d'Eivissa.
En Es Caliu es fusiona el tradicional i l'avantguardista: verdures fresques del seu propi hort i productors locals, matèria primera de qualitat i un toc d'autor. Amb el pas dels anys s'ha convertit en un clàssic de la cuina eivissenca i mediterrània de l'illa.
Un lloc màgic i familiar a Eivissa...
Situat en un bell entorn amb un increïble jardí d'arbres fruiters, parc infantil, cocktail bar i una zona interior captivadora, És Caliu desenvolupa el seu propi estil i brinda una experiència gastronòmica única als seus visitants.
Els nens disposen també d'un espai especial per a ells, on entretenir-se i jugar amb dues casetes, un gronxador i varietat de joguines i jocs. Està a la vista de les taules, perquè puguis gaudir del menjar mentre observes els més petits.
D'altra banda, a les nits una il·luminació estudiada al detall proporciona una atmosfera d'allò més romàntica per a aquestes vetllades especials amb les quals vols sorprendre la teva parella.
...i un enclavament amb molta història
L'edifici del restuarante És Caliu és una antiga finca eivissenca del segle XVII situada en la carretera Sant Joan. En el passat va ser una casa particular, escola per a nens i fins i tot un taller mecànic. Avui, manté l'essència del lloc per a oferir una ofereix culinària d'allò més autèntica sota un lloc màgic.
El seu actual propietari, Antonio Juan Ferrer, ha respectat al màxim els seus espais i el pes que transmet la història. D'aquesta manera ha aconseguit elaborar una proposta no sols gastrómica, sinó també sensorial.
Deixa't transportar al passat amb una atmosfera on els arbres fruiters, els florits tests o els elements de l'arquitectura original eivissenca són els protagonistes...
Producte local i de qualitat per a despertar els teus sentits
La cuina de Es Caliu es nodreix de les verdures i fruites que conreen en la seva horta ecològica, així com de carns i peixos de l'illa, que adquireixen a productors i pescadors artesanals sempre amb un grau òptim de frescor.
La graella i el forn de llenya antic componen el seu epicentre. En ells només s'utilitza fusta de garrofer, ametller i olivera de l'illa, la qual cosa confereix als plats un toc aromàtic i un sabor únics.
A aquestes elaboracions se suma un notable assortit d'amanides i receptes vegetarianes, així com postres artesanes. Entre les bocades ja emblemàtiques, el chuletón de vaca a la pedra, les costelles de xai i l'entrecot de Wagyu.
Reservar taula en Es Caliu a Eivissa
Si vols menjar a Eivissa i gaudir d'un clàssic de la cuina illenca, reserva taula ara en Es Caliu. Pots fer-ho:
- Per telèfon, en el 971 32 50 75.
- Per correu, en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.