Skip to main content

Activitats gastronòmiques per a la Setmana Santa

Activitats gastronòmiques per a la Setmana Santa

A tot el país durant Setmana Santa es poden gaudir de diferents plats i postres, moltes vegades exclusius d'aquesta festivitat.

Em pensaves que a Eivissa seria diferent? Descobreix què tenim per a tu.

Les receptes tradicionals eivissenques

Com hem vist en entrades anteriors, la major part de la nostra tradició gastronòmica té arrels històriques i motius de necessitat.

flao postre tradicional ibiza

Les receptes depenen en gran manera dels ingredients que era habitual utilitzar quan es van originar, cosa que s'ha respectat fins ara.

Durant la Setmana Santa no es poden consumir carns, per la qual cosa el nostre repertori es veu reduït als peixos i un plat molt característic: el cuinat.

Elaborat amb collejas (verdura en llengua local) i diferents llegums que depenen de la zona, és un plat pensat per cuinar-se en abundància i gaudir durant diversos dies.

A més, mai poden faltar els bunyols, oralletes i flaó com a colofó a un dinar servit, si pot ser, en bona companyia.

Tierra de Ibiza t'ho posa fàcil

Els nostres estimats socis fan una tasca impressionant per a tots els residents i visitants que vulguin descobrir els nostres sabors més autèntics.

I com no podia ser d'una altra manera, per Setmana Santa organitzen diversos cursos perquè tots els amants de la cuina i el menjar s'empapin de les nostres tradicions.

A què esperes per apuntar-te?

Tallers de cuina per a nens

ninos cascando un huevo con ayuda de un adulto

Durant el merescut descans dels més petits podríeu participar junts en alguna cosa divertida i diferent.

Escull què vols assaborir!

Taller de bunyols i xerips

Durant dues hores i mitja, aprendreu a com elaborar els nostres deliciosos bunyols tradicionals i els seus cosins els xerips.

A la inscripció s'inclouen tots els ingredients, davantal, gorra… I et pots emportar el resultat a casa!

Tens una cita a Tierra de Ibiza les 11:30 del dijous 28 de març.

Pots registrar-te còmodament a la seva pàgina web.

Taller de Mona de pasqua

Des de fa uns anys, aquestes postres s'han popularitzat en terres eivissenques, i des de Tierra de Ibiza volen ajudar-te a descobrir-ho.

És extremadament curiós, ja que consisteix en un pa de pessic amb un ou a sobre: si vols saber per què, hauràs d'esbrinar-ho amb ells.

Aquest taller també inclou tot el necessari, i es realitza el dia 1 d'abril a les 11:30.

Sona bé? Ja hi ha les inscripcions obertes a la seva pàgina web.

Aprèn a cuinar borrida de ratjada

adultos cocinando en taller de cocina

Pels més grans, el dia 6 d'abril a les 12:00 s'organitza un taller de cuina eivissenca on aprendràs a preparar un entrant, una amanida, l'esquerda de ratjada (guisat de ratlla) i fins i tot unes postres.

A l'esborrada de ratllada alguns dels nostres sabors més característics com l'ametlla torrada i el safrà acompanyen el peix, les patates i l'ou, aportant a la recepta la nostra essència més pura.

En acabar, podràs degustar amb els teus companys el fruit del vostre esforç.

Prepara el davantal! Pots apuntar-te ja a la seva pàgina web.

Gaudeix de la millor gastronomia d'Eivissa

Esperem que us animi a participar en algun d'aquests tallers, o que simplement descobriu sabors nous durant aquesta Setmana Santa.

Pots consultar el nostre llistat de restaurants tradicionals si necessites consell sobre on menjar a Eivissa, o les altres entrades de el nostre bloc per a recomanacions més específiques.

Que aprofiti!

Logos

Info legal

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fomento del Turismo de la Isla de Ibiza 2022

Disseny web tactic[studio]