Skip to main content

Etxeko Ibiza: l'estrella de l'illa

Etxeko Ibiza: l'estrella de l'illa

En el cor del Bless Hotel Ibiza es troba una veritable estrella gastronòmica, producte del xef Martín Berasategui i capitanejat per Paco Budia.

Etxeko en basc significa "a casa". Així que avui et convidem a descobrir la llar de l'alta cuina a Eivissa.

Que aprofiti!

Inspiració en la cuina

etxeko equip

Berasategui explica d'on extreu aquests sabors tan característics amb els quals ha aconseguit les seves 12 estrelles Michelín: dels seus orígens en la part vella de Sant Sebastià. Units a les matèries primeres més sublims del Cantàbric i del Mediterrani, neix la carta d'Etxeko.

A través de la cuina, ens transmet part de la seva vida i de la seva història amb creacions exquisides i creatives, elaborades amb productes de primera qualitat i quilòmetre 0.

Envoltat d'un equip lliurat i professional, nit rere nit ofereixen experiències úniques a tots els comensals que s'animen a experimentar-les.

La carta d'Etxeko Eivissa

etxeko plat

No et deixis enganyar per l'extensió de la carta; cada plat és una obra mestra, ple de sabors especials i preparat amb molta cura.

Dins del menú podràs trobar delícies "amb el gust de Martín Berasategui", que consten de croquetes semilíquides de pernil ibèric i panko amb allioli d'all rostit, milfulls caramel·litzat de foie-gras, anguila fumada i poma verda, o escuma de jalapeño amb gelat d'all negre, maionesa de cogombre i sashimi de verat.

Però no et confonguis! No fan referència als entrants, on podràs triar entre altres tres delicatessen més que no volem revelar-te.

Si et ve de gust peix, pots tastar el Gambero rosso acompanyat d'all blanc, tàrtar de remolatxa i granissat de shisho morat, o bé el llom de lluç a la brasa, cremós de thai, mol·luscos en textures i tocs de Bloody Mary.

D'altra banda, en les carns, pots degustar un delicat foie-gras rostit amb algues, reposat sobre una quallada de raifort, brou de soia fermentada i sal d'avellanes, o si vols pots triar el seu rellom "luismi" amb clorofil·la de bledes, bombons de formatge i salsa d'ibèrics. I si t'atreveixes, no et perdis les seves carns a la brasa!

La guinda del pastís la trobaràs en les seves postres, on podràs triar entre un bombó líquid de iogurt, crema de cafè-caramel o gin-fizz.

El sopar està servit!

La màgia no està només en els fogons

etxeko interior

Bless Hotel Eivissa es troba en un emplaçament màgic a la platja de Cala Nova, per la qual cosa disposa d'unes vistes a la mar espectaculars.

D'igual forma ho fa Etxeko, on a més d'una cura i íntim interior, podràs sopar en la seva preciosa terrassa amb vista a la cala eivissenca.

La suau il·luminació i l'ambient relaxat són el que acaba d'aportar-li a aquest magnífic restaurant aquest toc d'exclusivitat que el converteix en un dels millors restaurants d'Eivissa.

Si vols menjar a Eivissa i tastar per primera vegada un restaurant amb estrella Michelín, aquest és el teu lloc. T'animem a descobrir-lo!

Reservar taula a Etxeko Ibiza

Esperem que t'atreveixis a provar l'experiència única que ofereix Etxeko.

El més recomanable és que reservis taula amb molta antelació, així que si t'animes a descobrir-los, pots posar-te en contacte amb ells a través de:

  • Pàgina web: https://www.blesscollectionhotels.com/es/ibiza/bless-hotel-ibiza/gastronomia/etxeko
  • Telèfon: +34 971 330 300
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pots trobar més informació d'aquest i altres establiments en la nostra guia de restaurants d'Eivissa.

Logos

Info legal

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fomento del Turismo de la Isla de Ibiza 2022

Disseny web tactic[studio]